Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önemli birinin elini öpmek

Rüyada önemli birinin elini öpmek

Rüyada önemli birinin elini öpmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada önemli birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada önemli birinin elini öpmek insanları kıracağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Rüyada önemli kişi görmek mutsuz ve üzgün olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada önemli zatları görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada önemli birini görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada önemli insan görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada önemli insanlar görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada önemli bir kişiyi görmek çok hayırlı haberler alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına inanılır.

Rüyada önemli biri olduğunu görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments