Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri öpmek

Rüyada askeri öpmek

Rüyada askeri öpmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, makam sahibi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada askeri öpmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan bazı kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada askeri öpmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerin elini öpmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri cezaevi görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işarettir.

Rüyada askeri top görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, verilen emeğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada askerin öldüğünü duymak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada askeri okulda okumak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri mahkeme görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri selam vermek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments