Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri silahlı görmek

Rüyada askeri silahlı görmek

Rüyada askeri silahlı görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri silahlı gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Rüyada askeri silahla görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada askeri silahlı görmek helal ekmek yiyeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işaret eder.

Rüyada askerin elinde silah görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada askeri tank görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hayatının alt üst olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askerin ağladığını görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada askeri lise görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri bot görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına alamet eder.

Rüyada askeri jet görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, refah içinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments