Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri silahla görmek

Rüyada askeri silahla görmek

Rüyada askeri silahla görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada askeri silahla gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Rüyada askerin elinde silah görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada askeri silahla görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri silahlı görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri mahkeme görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri geçit görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri bot görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük başarılara imza atılacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri savaş görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Rüyada askeri binaya girmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rütbe edineceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments