Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makattan kan geldiğini görmek

Rüyada makattan kan geldiğini görmek

Rüyada makattan kan geldiğini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Rüyada makattan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada makatta kan görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada makat deliği görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, feraha ermeye, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin makatını görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hastalıkların uzak duracağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada erkek makatı görmek isyan edeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makat görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada makatından kurt çıktığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada kadının makatını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, başarısızlığa düşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments