Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makat deliği görmek

Rüyada makat deliği görmek

Rüyada makat deliği görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kötü sözler duyacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Rüyada makat deliği gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada makat deliği görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, rakiplerini yeneceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada makat yalamak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, elde edilen nasibin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın makatı görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada kıllı makat görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin makatını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makata parmak atmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sohbetinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada kocasının makatını görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments