Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin makatını görmek

Rüyada birinin makatını görmek

Rüyada birinin makatını görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, işlerinin iyi gideceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin makatını gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Rüyada makat görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada makatta kıl görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, işlerin toparlanacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalettir.

Rüyada birinin makatını görmek kazancın çoğalacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada makata parmak sokmak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına yorulur.

Rüyada başkasının makatını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada makattan kurt çıktığını görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sorunlarının çözüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada makat deliği görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments