Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makat görmek

Rüyada makat görmek

Rüyada makat görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kıdem atlayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, oğlu evli ise boşanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına yorulur.

Rüyada makat gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada makattan kurt çıktığını görmek ardından bu kişiye açılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada makatta kan görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, aile hayatında sevinileceğine, insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada makattan solucan çıktığını görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının makatını görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada makata parmak atmak ruhuna hayrat yapılacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, dileklerin kabul olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek makatı görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıllı makat görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments