Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makatta kan görmek

Rüyada makatta kan görmek

Rüyada makatta kan görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada makatta kan gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Rüyada makatta kan görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makatta kıl görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada makatından kurt çıktığını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, gelir kaybedeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada başkasının makatını görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kadının makatını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada makata parmak sokmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işarettir.

Rüyada erkek makatı görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments