Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek makatı görmek

Rüyada erkek makatı görmek

Rüyada erkek makatı görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek makatı gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Rüyada erkek makatı görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada makattan kıl koparmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada makat yalamak elindeki herşeyi kaybedeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada makat görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada makattan kurt çıktığını görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada makat deliği görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, her zaman çok üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada makata parmak atmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının makatını görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments