Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının makatını görmek

Rüyada kadının makatını görmek

Rüyada kadının makatını görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, alkış alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kadının makatını gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kadın makatı görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadının makatını görmek sağlığının da yerine geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, çok büyük bir acı duyacağına inanılır.

Rüyada kendi makatını görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada makattan kurt çıktığını görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işaret eder.

Rüyada kıllı makat görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada makattan solucan çıktığını görmek düşmanlıkların biteceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada makattan yılan çıktığını görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının makatını görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments