Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makatta kıl görmek

Rüyada makatta kıl görmek

Rüyada makatta kıl görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada makatta kıl gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada makattan kıl koparmak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada makatta kıl görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işarettir.

Rüyada kıllı makat görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada erkek makatı görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada birinin makatını görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının makatını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada makattan kurt çıktığını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments