Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makattan kıl koparmak

Rüyada makattan kıl koparmak

Rüyada makattan kıl koparmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, eskileri yâd edeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada makattan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Rüyada kıllı makat görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada makattan kıl koparmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada makatta kıl görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına tabir olunur.

Rüyada makattan kurt dökmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işaret eder.

Rüyada makatından kurt çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada makattan yılan çıktığını görmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada makattan kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada kadının makatını görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments