Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının makatını görmek

Rüyada kocasının makatını görmek

Rüyada kocasının makatını görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, büyük bir yenilgi alacağına, emeklerinin heba olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının makatını gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Rüyada kocasının makatını görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi makatını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada makattan kurt dökmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada makatından kurt çıktığını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının makatını görmek geniş bir ev satın alacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada makattan kıl koparmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada makattan solucan çıktığını görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadın makatı görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments