Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı makat görmek

Rüyada kıllı makat görmek

Rüyada kıllı makat görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı makat gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yaratıcı olmalısınız.

Rüyada makattan kıl koparmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı makat görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine inanılır.

Rüyada makatta kıl görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine yorulur.

Rüyada makattan solucan çıktığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada makattan yılan çıktığını görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makat görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, güç ve para kaybedeceğine, gözyaşına boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin makatını görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının makatını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments