Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makata parmak atmak

Rüyada makata parmak atmak

Rüyada makata parmak atmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kafasını toparlayamayacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada makata parmak atmak gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada makata parmak atmak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Rüyada makata parmak sokmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada makat görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada makatta kan görmek borçları varsa ödeyeceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada makat yalamak sahip olunan gücün kaybedileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada makattan yılan çıktığını görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada kadının makatını görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancını çoğaltacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin makatını görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments