Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makasla kağıt kesmek

Rüyada makasla kağıt kesmek

Rüyada makasla kağıt kesmek mal ve mülkün telafi edileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla kağıt kesmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi her alanda doğru yönlendirecek.

Rüyada makasla kağıt kesmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada makasla saçını kesmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunları başarıyla çözmeye, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntının günden güne artacağına, düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada yılanı makasla kesmek halinin iyi olduğuna, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada makasla tırnak kesmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada makasla kurdele kesmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada saçını makasla kesmek kem gözlere gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments