Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri şapka görmek

Rüyada askeri şapka görmek

Rüyada askeri şapka görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, şifa edineceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Rüyada askeri şapka gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada askeri şapka görmek mutluluğunun artacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına alamet eder.

Rüyada birinden şapka almak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şapka örmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet eder.

Rüyada birinin şapka taktığını görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, borç ödemeye alamet eder.

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada başında şapka görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada şapka kaybetmek şansın kapanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada deri şapka takmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments