Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin şapka taktığını görmek

Rüyada birinin şapka taktığını görmek

Rüyada birinin şapka taktığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Rüyada birinin şapka taktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Rüyada siyah şapka taktığını görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin şapka taktığını görmek şükredeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada başa beyaz şapka takmak endişelerinden kurtulacağına, rahatın ve konforun geleceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada şapkalı kadın görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi şapka takmak sıkıntılarına ortak olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şapka bulmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sıkıntılara neden olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada pembe bebek şapkası görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments