Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden şapka almak

Rüyada birinden şapka almak

Rüyada birinden şapka almak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hatalı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada birinden şapka almak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Rüyada yeni şapka giymek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk şapka görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalettir.

Rüyada şapka takmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, düzenli bir işe girileceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada fötr şapka giymek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kazancını katbekat arttıracağına alamet eder.

Rüyada şapka denemek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalettir.

Rüyada deri şapka görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada subay şapkası görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments