Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının şapka taktığını görmek

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının şapka taktığını gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Rüyada başkasının şapka taktığını görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin şapka taktığını görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işarettir.

Rüyada siyah şapka taktığını görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada deri şapka takmak daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe şapka giydirmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada bere şapka görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına delalettir.

Rüyada yılbaşı şapkası görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına işarettir.

Rüyada başında kırmızı bir şapka olduğunu görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments