Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka kaybetmek

Rüyada şapka kaybetmek

Rüyada şapka kaybetmek korkularının yok olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada şapka kaybetmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Rüyada şapka kaybetmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski şapka görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şapka çalmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi şapka görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü şapka takmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada hacı şapkası görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis şapkası görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayan şapkası görmek küs kimselerin barışacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments