Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin mahrem yerini görmek

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada eşinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını çözebileceğine, mülkiyetinin de artacağına işaret eder.

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek darlığa düşmeyeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek saygın bir hayat yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin mahrem yerini görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yeri temizlemek bir beladan kurtulacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada mahrem yerini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments