Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın mahrem yerini görmek

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, bahtın açılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın mahrem yerini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin mahrem yerini görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalettir.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanın mahrem yerini görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahrem yerini yıkamak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, farklı şeyler deneyeceğine, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments