Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahrem yerini yıkamak

Rüyada mahrem yerini yıkamak

Rüyada mahrem yerini yıkamak üstün başarılar alacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahrem yerini yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada mahrem yerini yıkamak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek güleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin mahrem yerini görmek maddi açıdan rahat edileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının mahrem yerini görmek bir daha kopmayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada na mahrem yerini görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, işinin aksayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hasret giderileceğine delalettir.

Rüyada kızının mahrem yerini görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments