Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mahrem yerini görmek

Rüyada kendi mahrem yerini görmek

Rüyada kendi mahrem yerini görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi mahrem yerini gördüyseniz:

  • Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir.

Rüyada bir erkeğin mahrem yerini görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek mutluluktan havalara uçacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, mirasa rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın mahrem yerini görmek kurulu düzeni olacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Rüyada annesinin mahrem yerini görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada na mahrem yerini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin mahrem yerini görmek görmediği yerlere gideceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın mahrem yerini görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün mahrem yerini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, işlerin sarpa saracağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments