Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada madeni para bulmak

Rüyada madeni para bulmak

Rüyada madeni para bulmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada madeni para bulmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada madeni para bulmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada topraktan madeni para bulmak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yerden madeni para bulmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada altın madeni bulmak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada kömür madeni bulmak sorumlulukların yerine getirileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada madeni bozuk para görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada birinden madeni para almak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına tabir olunur.

Rüyada madeni para saymak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments