Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın madeni bulmak

Rüyada altın madeni bulmak

Rüyada altın madeni bulmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin kapanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın madeni bulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada altın madeni bulmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para bulmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet eder.

Rüyada madeni para bulmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden madeni para bulmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür madeni bulmak huzuru yakalayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada altın madeni görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada madeni para saymak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Rüyada bozuk madeni para görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments