Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokumu görmek

Rüyada lokumu görmek

Rüyada lokumu görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, mesleğinde atılım yapacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokumu gördüyseniz:

  • Evinize yapacağınız yatırımlar akıllıca olabilir.

Rüyada tepside lokum görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Rüyada lokum dükkanı açmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz lokum görmek ticaretinin genişleyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, işinin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada okunmuş lokum yemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada lokum yapmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine inanılır.

Rüyada lokum almak ve yemek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zorlukların son bulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işarettir.

Rüyada kutuda lokum görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işarettir.

Rüyada lokum satmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments