Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum satmak

Rüyada lokum satmak

Rüyada lokum satmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yeni bir eve taşınacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada lokum satmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada lokum satmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına inanılır.

Rüyada birine lokum vermek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çifte kavrulmuş lokum görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sarı lokum görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Rüyada limonlu lokum yemek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek kudret ve hidayet sahibi olacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kutuda lokum görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments