Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda lokum görmek

Rüyada kutuda lokum görmek

Rüyada kutuda lokum görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutuda lokum gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada kutuda lokum görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine işaret eder.

Rüyada lokum kutusu görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kutu lokum görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kutu kutu lokum görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, feraha ereceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada lokum hediye almak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden lokum almak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet eder.

Rüyada lokum yapmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sucuk lokum görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments