Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum dükkanı açmak

Rüyada lokum dükkanı açmak

Rüyada lokum dükkanı açmak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada lokum dükkanı açmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum dükkanı görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, elindeki malların gideceğine inanılır.

Rüyada manav dükkanı açmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, ün salacağına işarettir.

Rüyada fırın dükkanı açmak kiracı olmaktan kurtulacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada balık dükkanı açmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, daha rahat para kazanacağına yorulur.

Rüyada elbise dükkanı açmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, darp edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments