Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lokum görmek

Rüyada beyaz lokum görmek

Rüyada beyaz lokum görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz lokum gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz lokum yemek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, makbul olmayan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lokum almak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz lokum görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada lokum pişirmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, verimli olacak işler yapacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet eder.

Rüyada findikli lokum yemek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada sucuklu lokum görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına delalettir.

Rüyada lokum almaya gitmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments