Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum almak ve yemek

Rüyada lokum almak ve yemek

Rüyada lokum almak ve yemek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına inanılır.

Rüyada lokum almak ve yemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada okunmuş lokum yemek zevki sefa içinde yaşayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işarettir.

Rüyada gül lokumu yemek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada naneli lokum yemek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Rüyada bademli lokum yemek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, bazı ortak işlere gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Rüyada türk lokumu yemek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Rüyada acı lokum yemek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada lokum çikolata yemek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sürekli tartışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments