Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum yapmak

Rüyada lokum yapmak

Rüyada lokum yapmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kadim dostlar edineceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada lokum yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde beklenmedik masraflar çıkma olasılığı göründüğü için, harcamalarınızı denetimli yapmanızda fayda var.

Rüyada lokum yapmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum yiyen birini görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada lokum çikolata görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lokum almak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada tatlı lokum yemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalettir.

Rüyada lokum pişirmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalettir.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada lokum şekerleme görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments