Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bisküvi arası lokum görmek

Rüyada bisküvi arası lokum görmek

Rüyada bisküvi arası lokum görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisküvi arası lokum gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Rüyada lokum ve bisküvi yemek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bisküvi ve lokum görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet eder.

Rüyada lokum bisküvi yemek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Rüyada lokum bisküvi görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kime gideceğine alamet eder.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada bisküvi lokum görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments