Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı lokum yemek

Rüyada tatlı lokum yemek

Rüyada tatlı lokum yemek büyük kayıplara uğrayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı lokum yemek gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada tatlı lokum yemek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada renkli lokum yemek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okunmuş lokum yemek anne babanın birbirine düşeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ballı lokum yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, belki ölümler görüleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada sade lokum yemek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işarettir.

Rüyada lokum bisküvi yemek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Rüyada findikli lokum yemek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, nahoş sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz lokum yemek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments