Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum yiyen birini görmek

Rüyada lokum yiyen birini görmek

Rüyada lokum yiyen birini görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, o kapıyı kapatacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada lokum yiyen birini gördüyseniz:

  • Teslim tarihlerine sadık kalınması gerekiyor.

Rüyada küçük lokum yemek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, küs arkadaşların barışacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu lokum görmek her daim bereketli işler yapacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek beddua ve ah alacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada limonlu lokum yemek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada ballı lokum görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek çocuk sahibi olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Rüyada kutu kutu lokum görmek sağlık ve hayır getireceğine, işinden evine gidip geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker lokum görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments