Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum çikolata görmek

Rüyada lokum çikolata görmek

Rüyada lokum çikolata görmek doktordan doktora koşturacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, rakiplerinin üzüleceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada lokum çikolata gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada çikolatalı lokum görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada lokum çikolata yemek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolata ve lokum görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada lokum çikolata görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı lokum yemek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ticarette yol katedeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına yorulur.

Rüyada yeşil lokum yemek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada pembe lokum yemek başarıların artacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı lokum yemek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, başarılarını ispat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments