Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum şekerleme görmek

Rüyada lokum şekerleme görmek

Rüyada lokum şekerleme görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yazgısının güzelleşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada lokum şekerleme gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada lokum şekerleme görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Rüyada renkli şekerleme görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şekerleme yediğini görmek adını aklamayı başaracağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada şekerleme görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şekerleme yemek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına tabir olunur.

Rüyada lokum tozu görmek şansın açılacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, gülmeye hasret kalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ballı lokum yemek kafasının karışacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments