Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden lokum istemek

Rüyada birinden lokum istemek

Rüyada birinden lokum istemek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok para kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada birinden lokum istemek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Rüyada birinden lokum istemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada lokum istemek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, büyük başarı kazanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada lokum hediye etmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum vermek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada küçük lokum görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada birine lokum vermek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada bademli lokum yemek kötü günlerini arkasında bırakacağına, kazancının çoğalacağına, ruhen rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada limonlu lokum yemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments