Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker lokum görmek

Rüyada şeker lokum görmek

Rüyada şeker lokum görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada şeker lokum gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada lokum ve şeker görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işarettir.

Rüyada lokum şekeri yemek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada şeker ve lokum görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada şeker lokum görmek zorlukların aşılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada şeker lokum dağıtmak yönetici makamına geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada lokum şekeri görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum yemek zenginliğinin, konforunun artacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada lokum almak ve yemek gülen yüzünün de solacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, şeref ve rütbeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments