Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı lokum görmek

Rüyada ballı lokum görmek

Rüyada ballı lokum görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ballı lokum gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada ballı lokum yemek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet eder.

Rüyada ballı lokum görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit lokum görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada lokum dağıtan birini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işarettir.

Rüyada haşhaşlı lokum görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşitli lokum görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada lokum sattığını görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, dertlerden kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada lokumu görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments