Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve ve lokum görmek

Rüyada kahve ve lokum görmek

Rüyada kahve ve lokum görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulur.

Rüyada kahve ve lokum gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kahve ve lokum görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kendisini geliştireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada lokum satın almak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, şansa tabir olunur.

Rüyada lokum dağıttığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada lokum pişirmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fındıklı lokum görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hindistan cevizli lokum görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, şansın kaçacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments