Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı lokum görmek

Rüyada sarı lokum görmek

Rüyada sarı lokum görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kazanılan paranın artacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı lokum gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Rüyada sarı lokum görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, sorunlarının sona ereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüden lokum almak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Rüyada bir kutu lokum görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe lokum yemek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tabakta lokum görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine rivayet eder.

Rüyada lokum ve ceviz görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine lokum görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments