Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker lokum dağıtmak

Rüyada şeker lokum dağıtmak

Rüyada şeker lokum dağıtmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker lokum dağıtmak gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Rüyada şeker lokum dağıtmak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokum dağıtmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, evindeki huzurun bozulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Rüyada şeker ve lokum yemek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker ve lokum görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada lokum ve şeker görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada şeker lokum görmek kinin ve nefretin son bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada lokum şekeri yemek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments