Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum vermek

Rüyada lokum vermek

Rüyada lokum vermek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada lokum vermek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, sevdiği insana kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum ağacı görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, rızkından olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum dağıttığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum pişirmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, çekilen hasretin biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, zaferlere doymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokumu görmek evine haciz geleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada lokum yapmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birine lokum ikram etmek kırgınlıkların biteceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments