Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum ağacı görmek

Rüyada lokum ağacı görmek

Rüyada lokum ağacı görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum ağacı gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada lokum ağacı görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside lokum görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Rüyada lokum dağıtmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, içinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah lokum görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada bisküvi arası lokum görmek işlerinin iyi gideceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya tabir olunur.

Rüyada lokum pişirmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments