Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah lokum görmek

Rüyada siyah lokum görmek

Rüyada siyah lokum görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada siyah lokum gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah lokum görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada mavi lokum yemek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölüye lokum vermek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yeni kapılar açılacağına, kazancın düşeceğine inanılır.

Rüyada lokum dağıtan birini görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulur.

Rüyada çifte kavrulmuş lokum görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada lokum tozu görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Rüyada lokum bisküvi görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments