Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum dağıtmak

Rüyada lokum dağıtmak

Rüyada lokum dağıtmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işarettir.

Rüyada lokum dağıtmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada lokum bisküvi dağıtmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, küslükleri gidereceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada lokum dağıtmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Rüyada şeker lokum dağıtmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah lokum görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Rüyada birinden lokum istemek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Rüyada lokum dağıtan birini görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada lokum şekerleme görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek insanları hak yoluna çağıracağına, mutluluğa ve neşeye, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments